Membuka Kedudukan

Untuk membuka kedudukan, tekan pada alatan yang dikehendaki di tetingkap "Quotations" (tekan pada tab "Trading" untuk membuka sebutan) dan carta untuk alatan ini akna terbuka. Tekan pada "Market" daripada panel dan tetingkap tambahan akan terbuka dengan parameter dagangan:

Parameter berikut boleh ditetapkan di tetingkap ini:

  • Isi padu dagangan (dalam unit aset);
  • Aras pesanan berkaitan – Henti Kerugian dan Ambil Keuntungan;
  • Aras Trailing Stop (pelaksanaan di server);
  • Butang “action” untuk mod kunci dan nyah-kunci;
  • Sisihan harga yang dibenarkan.

Anda boleh mengubahkan nilai dalam ruangan dengan ikon anak panah kanan atau kiri di papan kekunci khas, yang terpapar ketika membuat tetapan parameter.

Dua butang - "Buy" (hijau) dan "Sell" (merah) dengan harga Diminta dan Bidaan semasa boleh didapati di tetingkap ini. Dengan menekan pada salah satu butang berikut anda akan membuka kedudukan. Kemudian permberitahuan hasil dagangan akan terpapar:

Jika dagangan tidak dilaksanankan oleh kerana sebab tertentu, tetingkap yang terbuka akan memaparkan sebabnya. Selain itu, anda boleh membatalkan pemberitahun hasil dagangan pada masa akan datang dengan menandakan "Never show again this message". Tutup tetingkap pemberitahuan dengan butang "OK" untuk kembali kecarta atau dengan butang "Portfolio" untuk kembali ke senarai alatan terbuka.