Advisor NetTradeX

Terminal dagangan berikut, selain daripada fungsi dagangan utama dan beroperasi dengan carta, kami turut menawarkan dagangan automatik dengan Advisor dan ruang muka grafik untuk menguruskan kedudukan dan pesanan.

Pengguna boleh menggunakan sama ada pada terminal NetTradeX Advisor atau pada kedua-dua terminal pada masa yang sama - utama dan sampingan.

Terminal dagangan berikut, selain daripada fungsi dagangan utama dan beroperasi dengan carta, ia turut menawarkan fungsi-fungsi penting seperti berikut:

  • Dagangan automaik dan analisis dengan membuat robot dagangan (Expert Advisors), petunjuk khas dan perkhidmatan utiliti.
  • Ruang muka grafik (dagangan visual) membuka kedudukan, set dan mengubah pesanan terus pada carta alatan kewangan dengan tetikus.

Advisor NetTradeX menggunakan data yang sama untuk pengesahan pengguna seperti di Terminal Dagangan NetTradeX - log masuk, kata laluan, dan alamat / port server dagangan. Pada kali pertama anda membuka Advisor NetTradeX masukkan data berikut (log masuk, kata laluan dan jenis akaun, seperti di terminal utama NetTradeX):

  • Log masuk – akaun NetTradeX anda
  • Kata laluan – akaun NetTradeX anda
  • Jenis – jenis akaun (Demo, Sebenar)

Bahasa Pengaturcaraan NetTradeX (NTL+)

Merupakan bahasa pengaturcaraan bersepadu Advisor NetTradeX, yang selaras dengan fungsi terminal utama dalam pelaksanaan algoritma dagangan automatik. Pengguna boleh melakukan operasi dagangan asas dalam mod "manual", tamsilnya, buka dan tutup keduudukan, set pesanan, menggunakan carta asas, tambah petunjuk carta dan objek untuk menganalisis trend di pasaran.