Data Sejarah Pasaran | Harga Sejarah | IFCM Malaysia
Broker CFD Dalam Talian IFC Markets

Data Sejarah Pasaran - Harga Sejarah

Harga sejarah digunakan untuk menganalisis arah aliran pasaran. Dengan bantuan carta pedagang mendapat petunjuk dan pandangan khas untuk pergerakan harga pada masa hadapan. Harga sejarah membantu pedagang profesional untuk mengenal pasti isyarat untuk masa depan dan berdasarkan itu membuat tawaran yang menguntungkan.

Analisis Teknikal adalah bahagian penting dalam perdagangan dan ia berdasarkan harga sejarah, selepas itu membuat kesimpulan tentang arah aliran pasaran dan perdagangan yang paling menguntungkan untuk dibuat. Anda boleh mendapatkan semua harga sejarah mata wang, indeks, komoditi, saham, logam berharga, Emas, ETF, mata wang kripto.

Harga Sejarah Saham

Jadual ini membentangkan sejarah harga saham yang ditawarkan oleh IFC Markets. Jadual menunjukkan nama syarikat mengikut saham, serta saham dipesan oleh kumpulan mengikut bursa saham. Sebaik sahaja anda telah membuat keputusan mengenai saham yang anda akan berdagang, anda boleh mengikuti pautan dalam lajur jadual instrumen. Di sana anda akan dapat melihat maklumat yang lebih terperinci tentang saham yang telah anda pilih.

Data Sejarah Mata Wang

Dalam data sejarah Forex, anda boleh melihat pasangan mata wang yang ditawarkan oleh IFC Markets. Di sini dalam jadual ini anda akan menemui pasangan mata wang yang dipesan mengikut kecairan (populariti) secara khusus - pasangan mata wang utama, kecil dan pasangan mata wang eksotik dengan nama mereka.

Sejarah Harga Logam Berharga

Dalam sejarah harga logam berharga anda boleh melihat instrumen yang ditawarkan oleh IFC Markets. Di sini dalam jadual ini anda akan menemui enam instrumen sintetik - logam berharga berbanding mata wang utama - dolar AS dan Euro. Anda juga boleh melihat nama instrumen dalam lajur kedua jadual. Sebaik sahaja anda telah membuat keputusan tentang PCI (Instrumen Komposit Peribadi) yang anda akan berdagang, anda boleh mengikuti pautan dalam lajur instrumen jadual. Di sana anda akan dapat melihat maklumat yang lebih terperinci tentang instrumen pilihan anda.

Data Sejarah ETF

Seperti yang anda lihat terdapat jadual dengan data sejarah ETF dengan senarai saham Dana Dagangan Bursa yang ditawarkan oleh IFC Markets. Terdapat juga nama syarikat mengikut instrumen ETF - SPDR Gold Trust ETF, Real Estate ETF, SPDR S&P 500 ETF TRUST, iShares 20+ Year Treasury Bond ETF. Sebaik sahaja anda membuat keputusan mengenai ETF yang anda akan berdagang, anda boleh mengikuti pautan dalam lajur jadual instrumen. Di sana anda akan dapat melihat maklumat yang lebih terperinci tentang saham yang telah anda pilih.

Data Sejarah Indeks

Dalam jadual ini dibentangkan sejarah harga indeks yang ditawarkan oleh IFC Markets. Terdapat nama indeks yang dicatatkan serta dipesan mengikut kumpulan bergantung pada negara. Sebaik sahaja anda membuat keputusan tentang indeks yang anda akan berdagang, anda boleh mengikuti pautan dalam lajur instrumen jadual. Di sana anda akan dapat melihat maklumat yang lebih terperinci tentang instrumen pilihan anda.

Data Sejarah Harga Emas

Jadual sejarah harga emas ini menunjukkan instrumen sintetik yang ditawarkan oleh IFC Markets - emas berbanding perak, emas berbanding SP500 dan emas berbanding minyak. Terdapat juga lajur instrumen di mana anda boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang instrumen sintetik pilihan anda.

Data Sejarah Matawang Kripto

Seperti yang anda lihat terdapat jadual dengan data sejarah mata wang kripto yang ditawarkan oleh IFC Markets - ADAUSD, BCHUSD, BTCUSD, DASHUSD dan banyak lagi. Terdapat juga nama mata wang kripto yang dibentangkan dengan kumpulan. Sebaik sahaja anda membuat keputusan mengenai ETF yang anda akan berdagang, anda boleh mengikuti pautan dalam lajur jadual instrumen. Di sana anda akan dapat melihat maklumat yang lebih terperinci tentang mata wang kripto yang telah anda pilih.

Harga Sejarah Komoditi

Dalam jadual ini anda boleh melihat senarai komoditi yang dikumpulkan dalam tenaga, logam dan pertanian, juga anda boleh melihat senarai jadual harga sejarah komoditi dengan nama mereka yang ditawarkan oleh IFC Markets dengan lajur instrumen masing-masing. Sebaik sahaja anda telah membuat keputusan mengenai komoditi yang anda akan berdagang, anda boleh mengikuti pautan dalam lajur jadual instrumen yang dinyatakan sebelum ini. Di sana anda akan dapat melihat maklumat yang lebih terperinci tentang saham yang telah anda pilih.

Cuba Platform Dagangan Profesional Kami

  • 650+ Alatan Dagangan
  • Trailing Stop di Server
  • Isi Padu Dagangan - bermula dari 100 unit mata wang dasar
  • Dagangan Portfolio (PQM)
  • Cipta dan dagangkan alatan tersendiri
Muat Turun
Close support
Call to Skype Call to messenger Call to telegram Call to WhatsApp Call Back