FAQ untuk Rakan Kongsi

Mengapa program rakan kongsi kami lebih baik dari program lain?

Kami membayar komisi tertinggi di dalam industri ini, sehingga 83% dari Spread dan 15 USD bagi setiap pusingan penuh 100 000 unit alatan dagangan. Dengan menjadi rakan kongsi IFC Markets anda akan mendapat perkhidmatan berkualiti tinggi dari broker Forex antarabangsa. Syarikat kami memegang Insurans Indemniti Profesional bersama AIG EUROPE LIMITED.
Hanya bersama kami anda boleh membekalkan pelanggan anda dengan produk yang unggul PCI (Personal Composite Instrument), tanpa analog di dunia dan berpeluang untuk membuat sejumlah alatan dagangan peribadi yang tidak terbatas. Pelanggan anda boleh menggunakan keistimewaan dalam dagangan hasil daripada kesediaan alaatan unik kami, peluang untuk memilih platform dagangan dan sokongan profesional dari perunding kami.

Haruskan saya mula berdagang jika saya telah menjadi rakan kongsi IFC Markets?

Untuk menjadi Rakan Kongsi syarikat kami anda tidak perlu berdagang, namun anda perlu membuka akaun sebenar di platform NetTradeX untuk mendapatkan komisi bulanan.
Walaubagaimanapun, mengetahui mengenai teknologi dagangan dan bagaimana pasaran kewangan berfungsi boleh menjadi kelebihan untuk menarik pelanggan.

Bagaimana saya mendapat komisi?

Komisi anda dibentuk dari isipadu dagangan pelanggan anda. Lebih banyak pelanggan anda membuat transaksi, lebih banyak anda dapat. Komisi anda dibayar di akaun khas anda, dimana anda boleh membuat pengeluaran bila-bila masa.

Bagaimana komisi saya dibentuk?

Pendapatan anda bergantung pada isi padu dagangan pelanggan anda. Anda berpeluang mendapat 10-15$ bagi setiap pusingan penuh (buka dan tutup kedudukan) bagi 100 000 unit aset asas (1 lot asas).
Butiran lanjut anda boleh dapati di sini.

Bagaimana untuk menarik pelanggan mealalui laman web atau blog?

Setelah menjadi Rakan kongsi IFC Markets anda mendapat banner, widget kewangan, link rujukan khas, dan lain-lain secara percuma untuk digunakan di sumber internet anda. Lebih ramai pengunjung ke laman web www.ifcmarkets.com kemudian membuka akaun dan mula berdagang, lebih banyak pendapatan anda.

Bolehkah saya menjadi Rakan kongsi IFC Markets jika saya tidak memiliki laman web, blog, dan lain-lain?

Ya, anda boleh. Terdapat pelbagai laman eb percuma dalam rangkaian, dimana anda boleh memaparkan maklumat mengenai kami. Kami akan membekalkan anda dengan bahan pemasaran secara percuma (banner, Widget kewangan, link rujukan, dan lain-lain) untuk menarik pelanggan. Lebih ramai yang mengunjungi laman web www.ifcmarkets.com dan kemudian,membuka akaun sebenar dan mula berdagang, lebih banyak anda perolehi. Para pakar kami bersedia untuk membantu anda jika anda memiliki persoalan berkaitan pemasaran di Internet.
Anda juga boleh menyebarkan perkhidmatan kewangan kami tanpa internet, dengan mewawarkan perkhidmatan kami kepada pelanggan yang berminat.

Apakah jenis bahan pemasaran yang kami bekalkan?

link Rujukan – dengan mengikuti link berikut kami mengklasifikasikan beliau sebagai pelanggan anda dan jatuh di dalam kumpulan kawalan anda.
Anda akan menjana pendapatan selagi pelanggan anda berdagang. Banner, logo dan teks pengiklanan – semua bahan kami akan mengikuti rujukan anda merangkumi saiz, warna, bahasa dan lain-lain.

Apa itu link rujukan?

ia merupakan link khas dimana kami memantau pelanggan anda.

Bolehkan saya mengguna bahan pengiklanan selain dari yang dibekalkan oleh IFC Markets?

Anda boleh menggunakan bahan pengiklanan yang dibekalkan. Bahan pengiklanan lain harus dipersetujui dalam boran tertulis oleh pengurus anda.

Siapakah Sub - Rakan kongsi?

Mereka merupakan rakan kongsi, yang tertarik oleh anda. Program rakan kongsi IFC Markets terdapat dua struktur aras pembayaran komisi.

Bila komisi akan dikreditkan dalam akaun?

Komisi yang diperolehi bagi setiap transaksi yang dibuat oleh pelanggan anda sepanjang bulan sebelumnya akan dikreditkan ke akaun NetTradeX anda sebelum hari ke10 setiap bulan.

Berapa banyak saya perlu dapatkan?

Keuntungan anda bergantung sepenuhnya pada aktiviti anda. Anda akan mendapat 10$ bagi setiap lot asas, dibuka dan ditutup oleh pelanggan anda. Namun bukan itu sahaja – peningkatan aktiviti anda menarik pelanggan, jumlah komisi yang dibayarkan kepada anda berkemungkinan meningkat sehingga 15$. Oleh yang demikian, jumlah komisi boleh mencapai 83% dari Spread. Namun, bukan itu sahaja, anda juga akan – memperolehi komisi 5$ bagi setiap transaksi dengan isi padu asas 1 lot asas, yang dibuat oleh pelanggan SubIB anda.

Dimana saya boleh lihat komisi saya?

Apabila anda membuat persetjuan Rakan kongsi anda akan membuka akaun khas di plaform NetTradeX, dimana anda boleh memantau keuntungan yang diperolehi.

Bagiamana untuk saya membuat pengeluaran?

Anda boleh memilih pelbagai kaedah bergantung pada kesesuaian anda. Anda boleh dapati butiran mengenai pengeluaran di sini. Tiada komisi tambahan dikenakan pada anda ketika membuat pengeluaran.

Bilakah pembayaran komisi ganjaran ?

Pengiraan dan pelaksanaan ganjaran komisi dilakukan sebelum hari ke10 bulan tersebut, mengikut bulan penyelesaian.