Dagangan CFD pada Indeks | Niaga Hadapan pada Indeks | Indeks Niaga Hadapan | IFCM Malaysia
Broker CFD Dalam Talian IFC Markets

CFD berterusan pada indeks

Alatan kumpulan ini membolehkan untuk berdagang indeks bursa saham terkemuka. Nilai alatan dinyatakan dalam nilai mata wang serantau setiap indeks tertentu.

  • Indeks saham DJI, SP500, Nd100, DE 30, FR 40, GB 100, Nikkei, AU200, RUT2000, USVIX, JP2000 dan HK50 dikira secara berterusan tanpa tarikh luput berdasarkan niaga hadapan terdekat pada indeks saham dari Amerika Syarikat, Jerman, Perancis, UK, Jepun, Australia dan China ( Hong Kong) berdasarkan formula:

    «Sebutan alatan » = «Sebutan niaga hadapan terdekat» - «Sisihan harga niaga hadapan dari nilai indeks».

    Dagangan CFD tersebut dijalankan semasa sesi dagangan di masa hadapan. Apabila mencapai tarikh luput masa depan semasa, peralihan pengiraan ke masa hadapan yang akan datang, dijalankan secara automatik, tanpa sebarang jurang atau pergerakan harga mendadak CFD berterusan kami.

    Butiran penuh skema boleh dilihat di halaman Skema pengiraan untuk CFD berterusan pada Indeks

    Selain itu, skema indeks untuk CFD pada USVIX agak berbeza - anda boleh melihat penerangan skim ini pada Skim Pengiraan untuk CFD berterusan ke atas halaman komoditi.

  • Mata wang CFD pada indeks dolar (USDIDX) dikira dengan formula klasik berdasarkan mata wang asas, dalam USD dan didagangkan secara berterusan semasa sesi mata wang biasa. Kos satu kontrak adalah bersamaan dengan nilai indeks semasa.
SP500---DJI---USVIX---
EU50---
GB100---
DE30---
FR40---
NIKKEI---JP2000---
HK50---
AU200---

Cari alatan, nama atau jenis

Maaf, permohonan anda tidak ditemui

Sila pilih, platform dan jenis akaunAnda boleh menghintung hasil dagangan dan margin di Kalkulator Untung/Rugi dan Kalkulator Margin.. Anda boleh pantau tarikh terbitan, pendapatan korporat umum di Kalender Pendapatan.
Close support
Call to Skype Call to messenger Call to telegram Call to WhatsApp Call Back