Spesifikasi CFD pada Komoditi Niaga Hadapan | IFCM Malaysia
Broker CFD Dalam Talian IFC Markets

CFD pada Komoditi Niaga Hadapan

Alatan kumpulan berikut membolehkan untuk belabur pada dinamik harga komoditi melalui kecairan niaga hadapan.

Bagi setiap komoditi menawarkan beberapa CFD pada niaga hadapan terdekat. Bagi setiap CFD akan disertakan tarikh pemulaan dagangan, tarikh tamat dagangan dan status semasa. Terdapat tiga status yang berkemungkinan:

  • Dagangan - berkebolehan melaksanakan transaksi dan meletakan pesanan tanpa had (pada waktu sesi dagangan).
  • Hanya ditutup – hanya ditutup kedudukan dibuka sebelumnya (dilaksanakan, bagi dua hari dagangan sebelum tarikh tamat dagangan).
  • Tutup – Dagangan masih tidak dibuka atau telah tiba tarikh tamat dagangan. Selepas 42 hari, selepas tarikh tamat dagangan CFD pada niaga hadapan dibuang dari senarai alatan.

Dagangan CFD berikut dilakukan pada waktu sesi dagangan niaga hadapan. Tarikh tamat dagangan setiap CFD diletakkan pada kecairan niaga hadapan asas dan permulaan tempoh penghantaran sebelum tarikh luput niaga hadapan. Tiket alatan dalam kumpulan ini bermula dengan “#F-“.

Cari alatan, nama atau jenis

Maaf, permohonan anda tidak ditemui

Sila pilih, jenis akaun untuk platform MetaTrader 4 dan MetaTrader 5

* Untuk instrumen # F-BRN ... dan # F-CL ... dengan jumlah keseluruhan kedudukan terbuka 10 lot atau lebih, leverage akaun maksimum boleh dikurangkan menjadi 1: 4; jumlah maksimum kedudukan terbuka yang dibenarkan ialah 75 lot.
Anda boleh menghintung hasil dagangan dan margin di Kalkulator Untung/Rugi dan Kalkulator Margin.. Anda boleh pantau tarikh terbitan, pendapatan korporat umum di Kalender Pendapatan.
Close support
Call to Skype Call to messenger Call to telegram Call to WhatsApp Call Back