Laman web ini dikendalikan oleh IFCMARKETS. CORP. (BVI FSC)
 

Berita syarikat IFCMARKETS. CORP.


Kerana acara perusahaan, penggabungan saham di Hitachi Ltd., di Toshiba dan di Futjicu Ltd, dagangan CFD saham untuk #T-6501, #T-6502 dan #T-6702 akan digantung bermula dari 26.09.2018. Kesemua kedudukan terbuka pada CFD berikut akan ditutup secara automatik pada harga penutupan pasaran pada 25.09.2018. Dagangan akan dilanjutkan di dalam masa terdekat.

Semperna perayaan di China dan Jepun pada 24-25 September 2018, jadual dagangan telah diubah untuk alatan berikut (CET):

Semperna perayaan di Jepun pada 17 September 2018, jadual dagangan telah diubah untuk alatan berikut (CET):

Bermula dari 3 September 2018, struktur paparan dividen di dalam laman web kami akan diubah - pindaan dividen yang bersamaan dengan dividen yang diterbitkan oleh penerbit akan dipaparkan di halaman “Tarikh Dividen Saham” dan di halaman berasingan bagi setiap saham. Namun, pada hari pengiraan pindaan dividen pada kedudukan terbuka CFD Saham anda, caj cukai akan ditolak daripada pindaan positif. Cukai berikut dikenakan oleh bursa saham di dalam pasaran saham.

Semperna cuti umum di USA (Labor Day) pada 3 September 2018, jadual dagangan telah diubah untuk alatan berikut (CET):

Semperna cuti umum di UK (Summer Bank Holiday) pada 27 Ogos, 2018, jadual dagangan telah diubah untuk alatan berikut (CET):

Kami dengan berbesar hatinya ingin memaklumkan bahawa kami telah menambahkan 15 CFD saham baru, untuk syarikat Terkemuka Cina yang didagangkan di Hong Kong Stock Exchange (HKEx).

Perhatian! kerana kadar turun naik yang amat tinggi untuk EUR/TRY dan USD/TRY, pada 10 Ogos bermula 15:30 CET anda hanya boleh menutup kedudukan pada alatan dagangan berikut.

Versi baru terminal dagangan NetTradeX 1.11.0 untuk Android telah diterbitkan.

Kerana cuti umum di Jepun (Marine Day) pada 16 Julai 2018, jadual dagangan telah diubah untuk alatan berikut (CET):