fbDagangan Mata Wang Kripto Dalam Talian | CFD mata wang kripto | IFCM Malaysia
Broker CFD Dalam Talian IFC Markets
16 years

Dagangan Mata Wang Kripto Dalam Talian - CFD Mata Wang Kripto*

CFD mata wang kripto ialah derivatif yang membenarkan pedagang membuat spekulasi kripto tanpa menjadi pemilik langsung aset asas. Mata wang kripto didagangkan sebagai pasangan berbanding mata wang biasa. Contohnya Ethereum, salah satu daripada mata wang kripto yang paling terkenal didagangkan contohnya ETHUSD. Salah satu intipati perdagangan CFD kripto ialah tidak perlu mempunyai akaun di bursa bitcoin atau dompet bitcoin untuk berdagang. IFC Markets mengambil harga mata wang kripto daripada bursa paling boleh dipercayai serta harga hadapan untuk Bitcoin, Ethereum dll.

Cryptocurrency CFDs

CFD pada Dagangan Matawang Kripto

Perdagangan mata wang kripto ialah spekulasi mengenai pergerakan harga mata wang kripto atau pembelian dan penjualan syiling asas melalui pertukaran. Seperti yang kami nyatakan sebelum ini, perdagangan CFD mata wang kripto dilakukan tanpa sebarang pemilikan Syiling asas, jadi jika anda fikir mata wang kripto akan menghargai, anda boleh pergi panjang, dan jika anda fikir ia akan turun, anda boleh pergi pendek.

Selain itu, leverage boleh digunakan untuk menggandakan potensi keuntungan semasa perdagangan CFD kripto. Ini bermakna peniaga boleh mendepositkan sejumlah kecil wang, margin, dan memperoleh lebih banyak pendedahan pasaran melalui leverage. keuntungan peniaga atau Kerugian masih dikira berdasarkan saiz kedudukan silang; leverage meningkatkan untung dan rugi.

Mengapa berdagang CFD mata wang kripto dengan IFC Markets

Setelah anda mengetahui dan memahami betapa menguntungkannya dagangan CFD mata wang kripto, beritahu kami sebab anda perlu berdagang dengan IFC Markets.

  • Kami menyediakan dagangan hujung minggu untuk Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, mata wang kripto Ripple dan banyak lagi.
  • Mengkhusus dalam pasaran CFD selama lebih 15 tahun.
  • Anda boleh memanfaatkan kedudukan pendek atau panjang anda sehingga 1:10 kali.
  • Sokongan pelanggan berkualiti tinggi, tersedia 24 jam sehari, 5 hari seminggu.
  • Deposit dan keluarkan Bitcoin dan Ethereum dengan pantas dan cekap.
  • Kami 15 kali memenangi anugerah Broker Forex yang diiktiraf dan dipercayai di peringkat global.

IFC Markets Menyediakan Dagangan CFD Matawang Kripto 24/7

Crypto didagangkan semata-mata sebagai Contract for Difference "CFD" untuk tujuan spekulatif sahaja, IFC Markets tidak menyediakan perkhidmatan pertukaran untuk mata wang Crypto.

Pertukaran dan Spread Mata Wang Kripto

Cari alatan, nama atau jenis

Maaf, permohonan anda tidak ditemui

Sila pilih, platform dan jenis akaunAnda boleh menghintung hasil dagangan dan margin di Kalkulator Untung/Rugi dan Kalkulator Margin.. Anda boleh pantau tarikh terbitan, pendapatan korporat umum di Kalender Pendapatan.