Bagaimana untuk Membuka Akaun Dagangan di NetTradex

Muat turun fail terminal dagangan NetTradeX, buka dan pasangnya, dengan mengikuti langkah-langkah dalam tetingkap dialog.

Sesudah anda memasangnya, anda boleh membuka akaun demo atau sebenar terus dari terminal.

Bagaimana untuk Membuka Akaun Demo

Anda boleh membuka akaun demo baru sama ada di Kabinet Peribadi atau terus dari terminal NetTradeX.

Pergi menu utama dan pilih "Fail" kemudian pilih "Buka akaun baru" di konteks menu yang terbuka.Tetingkap "Pilih jenis akaun" akan muncul dimana di situ anda boleh memilih "Buka akaun-demo" dan tekan butang "Next".Tekan butang "Next" dan di tetingkap dialog yang terbuka lengkapkan ruangan maklumat akaun dagangan (langkah 1).Menekan butang "Next" akan memindahkan anda ke dialog "Mengcipta ruang kerja", dimana anda boleh memilih nama dan template "ruang kerja".Tekan "Next" untuk membuat akaun demo. Di tetingkap yang terbuka maklumat akaun anda akan dipaparkan.


Simpan maklumat beriku ditempat yang selamat, tandakan "Ya, Saya telah menyimpan maklumat tersebut di tempat yang selamat" dan ruangan "Hafal kata laluan", tekan butang "Finish". Dengan itu prosedur membuka akaun telah selesai; akaun tersebut akan muncul di senarai "Log masuk" yang berada di tetingkap "Navigasi".

Bagaimana untuk Membuka Akaun Sebenar

Untuk membuka akaun sebenar, pertama sekali anda perlu mnedaftar kabinet peribadi dan aktifkannya.

Proses keseluruhan pembukaan akaun dan memulakan dagangan mengandungi tiga langkah:

  • Membuat akaun dari kabinet peribadi.
  • Tambahkan akaun berikut di terminal NetTradeX.
  • Sambungkan akaun ke server untuk mula berdagang.

Anda boleh membuka akaun sebenar sama ada dari Kabinet Peribadi anda atau melalui terminal NetTradeX.

Pergi ke menu utama dan pilih "Fail" dan di menu konteks pilih "Buka akaun baru". Di tetingkap "Pilih jenis akaun" pilih "Buka akaun sebenar" dan tekan "Next"."Menambah daftar masuk sedia ada – langkah 1" tetingkap akan terbuka dan pada masa yang sama anda akan pergi ke halaman Kabinet Peribadi anda atau halaman pendaftaran Kabinet Peribadi (jika anda masih belum membuatnya).Jika anda mempunyai Kabinet Peribadi dan anda telah membuat akaun baru di situ (lihat bahagian "Bagaimnan untuk membuat akaun dari Kabinet peribadi"), apa yang anda perlu lakukan hanya tambah akaun.

Untuk menambah akaun berikut, masukkan nombor akaun yang dicipta di ruangan "Log masuk", tekan "Next" dan lakukan prosedur penambahan penuh, bermula dari langkah 2 (lihat "Bagaimana untuk menambah akaun di terminal NetTradeX").

IFC Markets menawarkan pelbagai akaun dagangan di 2 platform dagangan, NetTradeX dan MetaTrader 4, yang beroperasi di pelbagai peranti.
Untuk ketahui lebih lanjut dan membuka akaun, sila pergi ke halaman Jenis akaun untuk berdagang di Forex dan CFD.

Kembali ke atas