Alatan Komposit Peribadi PCI


PCI adalah terma untuk (Personal Composite Instrument) atau Alatan Komposit Peribadi dan merupakan kunci utama untuk Kaedah GeWorko, dimana nilai aset asas (portfolio) dinyatakan dalam nilai aset sebutan (portfolio).

PCI termasuk dalam katergori alatan sintetik, ia merupakan teknologi unik di dalam pasaran, yang memberikan peluang untuk membuat alatan peribadi, seperti kadar persilangan baru, hubung kait diantara pelbagai aset, mata wang indeks, portfolio saham, portfolio untuk dagangan pasangan dan pelbagai lagi.


Kepelbagaian PCI hanya dihadkan oleh imaginasi para pedagang. Anda boleh membuat alatan peribadi anda sendiri dengan meniliti panduan ringkas untuk membuat PCI dengan Kaedah GeWorko.

Alatan komposit peribadi, yang dicipta dengan Kaedah GeWorko, digunakan untuk menganalisis pasaran kewangan, mengkaji hubungan kompleks diantara aset dan gabungannya pada carta sejarah. Tambahan pula, pedagang secara tidak langsung mendapat peluang untuk mendagangkan alatan yang dicipta.


Kelebihan dagangan PCI

Setiap pengguna penganalisis dagangan terminal NetTradeX mendapat akses ke teknologi terungul, yang memberikan peluang untuk membuat Alatan Komposit Peribadi (PCI).

buat alatan anda sendiri
CUBA SEKARANG

Gunakan PCI yang dicipta oleh pakar penganalisis kami

Dalam pada itu, anda boleh menggunakan PCI yang dicipta oleh pakar penganalisis kami; alatan sintetik ini boleh didapati di Koleksi PCI.

Untuk menggunakan PCI daripada koleksi pedagang hanya perlu memuat turun alatan yang dikehendaki daripada koleksi ke terminal dagangan dan mula dagangkannya.

Disamping itu, Koleksi PCI mengandungi hanya contoh alatan komposit peribadi dimana boleh dicipta dengan teknologi baru. Kelebihan utama teknologi baru ini, adalah anda boleh membuat sebarang alatan mengikut cita rasa anda, serta menganalisiskan mereka dan mendagangkannya di terminal dagangan NetTradeX.


Panduan Ringkas untuk Membuat dan Mendagangkan PCI

Alatan Komposi Peribadi(PCI), yang dicipta melalui Kaedah GeWorko, dirialisasikan pada platfrom penganalisis dagangan NetTradeX PC dan dianggap sebagai alat yang cekap untuk menganalisis pasaran, menguruskan dana bersama dan pelaburan dan pedagang.

Buat PCI dengan Kaedah GeWorko

Untuk membuat PCI dengan Kaedah GeWorko, tekan butang tetikus kanan pada tetingkap "Sebutan Pasaran" dan pilih "Cipta PCI GeWorko" daripada menu yang terkeluar. Maklumat lanjut

Beroperasi dengan Carta PCI

Melalui platform analisis dagangan NetTradeX anda boleh dapati sejarah harga mendalam untuk semua alatan komposit peribadi, yang dikemas kini dalam mod masa sebenar. Sejarah harga boleh dipaparkan dalam pelbagai bentuk carta (bar, candlesticks dan garisan) serta pelbagai rangka masa. Untuk membuka carta sejarah harga PCI anda perlu: Maklumat lanjut

Mengedit PCI

Untuk menambah PCI ke senarai alatan yang digunakan anda boleh membuka menu konteks di tetingkap "Sebutan pasaran" atau menekan pada "Dagangan -> Tambah alatan..." di bar menu. Maklumat lanjut

Dagangan PCI

Melalui modul pembuatan PCI anda bukan sahaja boleh membuat alatan baru dan membuka carta untuk membuat analisis teknikal penuh, namun anda turut boleh mendagangkan PCI, yang anda ciptakan sendiri. Maklumat lanjut

Ciri-ciri dagangan PCI

Selepas membuat dan meletakan PCI dalam tetingkap “Sebutan pasaran”, ia boleh didagangkan seperti alatan biasa, ditetapkan pesanan tertungak dan arahan berkaitan Ambil Keuntungan dan Henti Kerugian. Maklumat lanjut