Alatan Sintetik | IFCM Malaysia
Broker CFD Dalam Talian IFC Markets

Alatan Sintetik

Instrumen sintetik merupakan komponen utama Portfolio Quoting Method (GeWorko), dimana nilai aset dasar (portfolio) dinyatakan dalam nilai aset sebutan (portfolio).

Teknologi unik ini memungkinkan

Penciptaan sedemikian instrumen sintetik sebagai kadar silang baru, korelasi antara pelbagai aset, indeks mata wang, portfolio saham, portfolio untuk perdagangan pasangan dan banyak lagi.

Kepelbagaian instrumen tersebut hanya dibatasi oleh imaginasi peniaga.

Anda boleh membuat instrumen sintetik sendiri dengan membaca panduan ringkas untuk membuat instrumen sintetik.

Buka akaun demo tanpa risiko sekarang, muat turun dan cubalah yang unik Modul PQM dalam praktik

Instrumen sintetik yang dibuat oleh kaedah Portfolio Quoting Method (PQM) digunakan untuk

Analisis pasaran kewangan
Meneroka hubungan yang kompleks antara aset dan gabungannya pada carta sejarah
Lebih-lebih lagi, peniaga mendapat peluang untuk memperdagangkan alat buatan mereka sendiri
Pembuatan dan perdagangan instrumen sintetik seperti ini dilaksanakan di platform NetTradeX PC dengan tajuk kerja Instrumen Komposit Peribadi (PCI).
Pembuatan dan Perdagangan PCI
Muat turun Terminal

Kelebihan Dagangan Instrumen Sintetik

  • Tambahkan aset dasar dan sebut harga dalam instrumen sintetik, yang akan menghasilkan pembukaan posisi beli dan posisi pendek, sambil membuat transaksi.
  • Berikan setiap komponen (aset) bobot individu dalam unit jumlah aset - dalam dolar A.S., dalam peratus daripada jumlah keseluruhan portfolio (asas atau disebut harga); dolar A.S., sebagai aset, dapat ditambahkan ke portfolio asas dan sebut harga.
  • Buat instrumen dalam bentuk portfolio dengan pelbagai tahap kerumitan, dari sangat sederhana, termasuk hanya dua aset, hingga kombinasi kompleks, yang terdiri daripada puluhan aset.
  • Dapatkan harga sejarah instrumen sintetik yang dibuat.
  • Antara muka yang mudah dan mesra pengguna untuk membuat instrumen sintetik.
  • Menyelenggara pangkalan data instrumen sintetik yang dibuat.

Gunakan instrumen sintetik yang dibuat oleh penganalisis kami

Untuk menggunakan instrumen sintetik dari perpustakaan, peniaga hanya perlu memuat turun instrumen dari perpustakaan ke terminal perdagangan dan mula memperdagangkannya

30,000+
Instrumen dan Indeks Baharu

Modul Unik untuk Mencipta Instrumen Dagangan Sendiri Inovasi Eksklusif IFC Markets
Maklumat lanjut
Instrumentos e Índices

Walaupun begitu, Perpustakaan PCI hanya mengandungi contoh instrumen komposit peribadi yang dapat dibuat dengan teknologi baru.

Kelebihan utama teknologi baru adalah anda boleh membuat instrumen mengikut pilihan anda, menganalisis dan memperdagangkannya di terminal perdagangan NetTradeX.

Panduan Pantas untuk Membuat dan Berdagang Instrumen Sintetik

Instrumen Sintetik (di terminal - Instrumen Komposit Peribadi (PCI)), yang dibuat melalui Kaedah Portfolio Quoting Method (GeWorko), direalisasikan pada perdagangan- platform analitik NetTradeX PC dan dianggap sebagai alat yang cekap untuk penganalisis kewangan, pengurus dana bersama dan pelaburan dan peniaga.

Penciptaan Instrumen Sintetik

Untuk membuat instrumen sintetik baru dengan Kaedah Portfolio Quoting Method (GeWorko), klik kanan pada tetingkap "Market watch" dan pilih "Buat PCI" pilihan dari menu drop-down. Lebih lanjut

Bekerja dengan Carta Instrumen Sintetik

Melalui platform analitik perdagangan NetTradeX anda boleh mendapatkan sejarah harga mendalam dari mana-mana komposit peribadi anda instrumen, yang akan dikemas kini dalam mod masa nyata. Sejarah harga dapat dikemukakan dalam bentuk pelbagai jenis carta (bar, batang lilin dan garis) pada pelbagai jangka masa. Untuk membuka carta sejarah harga instrumen yang dibuat, anda harus: Lebih lanjut

Edisi Instrumen Sintetik

Untuk menambahkan instrumen sintetik yang menarik ke senarai instrumen yang digunakan, anda boleh membuka menu konteks di Tetingkap "Watch market" atau klik "Trade -> Tambahkan instrumen untuk digunakan ..." di bar menu. Lebih lanjut

Perdagangan Instrumen Sintetik

Melalui modul pembuatan instrumen sintetik anda bukan sahaja dapat mencipta instrumen baru dan buka carta untuk analisis teknikal berskala penuh, tetapi juga untuk memperdagangkan instrumen yang dibuat sendiri. Lebih lanjut

Ciri-ciri Perdagangan Instrumen Sintetik

Setelah membuat dan meletakkan instrumen sintetik di tetingkap "Market watch", alat itu dapat diperdagangkan sebagai hal biasa instrumen, set pesanan belum selesai dan tertaut Ambil Untung dan Hentikan Kerugian. Lebih lanjut

Bersedia untuk memulakan dagangan?

Pengguna korporat klik di sini
Individual
Hanya abjad latin
Close support
Call to Skype Call to messenger Call to telegram Call to WhatsApp Call Back