Bagaimana untuk Menambah Akaun di Terminal NetTradeX

Untuk menambah akaun yang telah dibuat (sebenar atau demo) di terminal NetTradeX, pilih "Fail" dari menu utama dan di menu konteks yang terpapar pilih "Tambah daftar masuk sedia ada".

"Menambah daftar masuk sedia ada – langkah 1" tetingkap berikut akan terpapar di teerminal.

 

 

Dalam ruangan "Log masuk" masukkan nombor akaun (akaun sebenar bermula dengan "r", akaun demo - dengan "demo") dan tekan "Next".

 

 

Di tetingkap "Menambah daftar masuk sedia ada – langkah 2" pilih jenis akaun, "Sebenar" atau "Demo", dan tekan butang "Next".

Di tetingkap "Menambah daftar masuk sedia ada – langkah 3".

 

 

Di tetingkap berikut anda boleh tandakan "Simpan kata laluan", masukkan kata laluan di ruangan (maklumat akaun yang telah di buat sebelum ini di Kabinet Peribadi) dan tekan "Next". Atau anda boleh menekan "Next" tanpa menanda (dan tanpa meletakkan kata laluan di langkah ini).

Tetingkap "Menambah daftar masuk sedia ada – langkah 4", dialog pembuatan "ruang kerja" akan terpapar, dimana anda boleh memilih nama dan template "ruang muka".

 

 

Tekan butang "Finish". Prosedur pembuatan akaun akan sempurna, akaun berikut akan muncul di senarai "Log masuk" di tetingkap "Navigasi" (namun akaun berikut masih belum disambungkan).

Untuk menyambungkan akaun pilihnya di senarai "Log masuk" di tetingkap "Navigasi".


 

Tekan dua kali pada nombor akaun atau mengeluarkan konteks menu dengan menekan butang kanan tetikus dan pilih "Sambung". Jika kata laluan telah dimasukkan dan dihafal sebelum ini, akaun berikut akan terus disambung, jika tidak tetingkap "Sambung ke Server Dagangan" akan terbuka.


 

Di tetingkap yang terbuka anda boleh memasukkan kata laluan (dan memilih "ruang kerja"). Selepas itu akaun akan disambungkan ke server dan ia bersedia untuk beroperasi.

Penting: Log masuk hanya perlu ditambah sekali pada satu PC dimana anda ingin mendapatkan akses ke akaun anda.

Kembali ke atas