Platform Dagangan MetaTrader 4 Mac OS


  • Windows

  • WebTerminal

  • Mac OS

  • iOS

  • Android

  • MultiTerminal

MT4 Mac - MetaTrader 4 Mac

MetaTrader 4 merupakan platform dagangan yang terkemuka yang membolehkan untuk merialisasikan operasi dahgangan dan analisis teknikal serta mendagangkan pelbagai alatan kewangan dalam pasaran Forex dan CFD.

Pada masa ini, IFC Markets tidak menyediakan platform dagangan MetaTrader 4 untuk Mac OS X, namun pelanggan kami boleh menggunakan pilihan berikut untuk pemasangan MT 4 bagi Mac OS.

Bagaimana untuk menetapkan MT4 untuk Mac OS

Terminal pelanggan MetaTrader 4 untuk Mac OS boleh dipasang dan digunakan pada komputer yang mengoperasikan sistem operasi Mac OS melalui PlayOnMac.

PlayOnMac merupakan perisian percuma yang amat mudah untuk diguankan, yang membolehkan untuk memasang aplikasi Window pada Mac OS.

Perhatian!

PlayOnMac berdasarkan pada Wine yang merupakan produk yang tidak stabil secara sepenuhnya. Ini bermakna fungsi pada aplikasi berikut berkemungkinan tidak berfungsi dengan baik. Bagi mengelakkan sebarang masalah kami menyarankan untuk menggunakan platform Meta Trader 4 untuk iPad dan iPhone.

Untuk memasang PlayOnMac, anda perlu untuk membuka link berikut http://wiki.playonlinux.com/index.php/Installing_PlayOnMac dan ikuti langkah yang ditetapkan dalam bahagian berikut.

Hanya selepas sempurna memasang PlayOnMac, anda boleh muat turun MT4 untuk Window.

Mula berdagang dengan IFC Markets BUKA AKAUN MAKLUMAT LANJUT