Mula Dagangan


Minat di dalam pasaran mata wang tanpa had disempurnakan dengan membuka akaun Demo atau Real dan mula berlatih dan berdagang. Walaupun ia pertama kali memasuki pasaran Pertukaran Asing, amat penting untuk memiliki pengetahuan yang mendalam dan maklumat mengenai pasaran berikut. Akan tetapi seperti kita sedia maklum ilmu tanpa latihan tidak bermakna, ia seperti pohon yang tidak berbuah. Ayuh kita lihat...

Maklumat lanjut

Setiap operasi dagangan menghasilkan sama ada untung atau rugi, pengiraan untuknya dilaksanakan secara automatik di dalam platform. Walaubagaimana pun, amat berguna untuk memahami bagaimana perngiraan dilaksanakan. Terdapat 3 perkara penting yang harus dititik beratkan untuk membuat pengiraan: Isi padu kedudukan terbuka, sebuatan aset dan arah kedudukan (Beli/Jual).

Maklumat lanjut

Salah satu faktor yang memberikan kemenangan di dalam dagangan adalah portfolio strategi dagangan Forex yang digunakan oleh para pedagang di dalam situasi berbeza. Dengan mengikuti hanya satu sistem sepanjang masa, tidak mencukupi untuk pedagang yang berjaya. Setiap pedagang harus mengetahui bagaimana untuk menghadapi kesemua keadaan pasaran, yang semestinya tidak mudah dan memerlukan kefahaman yang...

Maklumat lanjut

With the rapid development of computer technologies at the end of the 20th century the process of trading in financial markets changed and became completely electronic. There also appeared a separate segment of trading known as algorithmic trading.

Maklumat lanjut

Faktor psikologi merupakan kunci utama dalam kejayaan atau kegagalan seseorang pedagang. Walaupun dengan strategi dagangan yang jelas dan kebolehan untuk menganalisis pasaran kebanyakkan para pedagang kehilangan wang oleh keranan kegagalan mengawal emosi.

Maklumat lanjut

SATU akaun dagangan merupakan set perkhidmatan brokerage yang membolehkan pelanggan untuk berdagang di pelbagai segmen pasaran kewangan dengan hanya SATU akaun.

Maklumat lanjut


Hubungi