fbAnalisis Teknikal EURUSD | EURUSD forecast bullish after strong euro-zone industrial output report | IFCM Malaysia
MS

Analisis Teknikal EURUSD : 2021-06-14

Cadangan EUR/USD:

Buy
Accelerometer arrow
Jual KuatSellberkecualiBuyBeli Kuat

Above 1.2129

Buy Stop

Below 1.2093

Stop Loss

Expert Avatar
Senior Analytical Expert
Artikel 1819
PenunjukNilaiIsyarat
MACD Buy
Donchian Channel Buy
MA(200) Sell
Fractals berkecuali
Parabolic SAR Buy
On Balance Volume berkecuali

Analisis carta

IFC Markets Tech Analysis

The EURUSD technical analysis of the price chart on 1-hour timeframe shows EURUSD: H1 is rising to test the 200-period moving average MA(200) which is declining still. We believe the bullish momentum will continue after the price breaches above the upper bound of the Donchian channel at 1.2129. A level above this can be used as an entry point for placing a pending order to buy. The stop loss can be placed below 1.2093. After placing the order, the stop loss is to be moved to the next fractal low, following Parabolic signals. Thus, we are changing the expected profit/loss ratio to the breakeven point. If the price meets the stop loss level without reaching the order, we recommend cancelling the order: the market has undergone internal changes which were not taken into account.

Analisis asas

Euro-zone industrial production rose in April. Will the EURUSD resume rebounding?

Euro-zone industrial production rose in April : the euro area statistical office Eurostat reported euro-zone industrial output rose 0.8% over month in April after 0.4% gain in March, when a steady 0.4% increase was expected. This is bullish for EURUSD

Isyarat perdagangan dengan kebarangkalian 80% oleh Autochartist

  • Mudah untuk digunakan
  • Automatik sepenuhnya
  • Pelbagai analisis

Keadaan perdagangan terbaik dan perkhidmatan tahap tinggi untuk pelanggan kami

Kami bersedia membantu anda 24 jam sehari.

Perhatian:
Kajian berikut adalah berdasarkan maklumat kognitif dan diterbitkan secara percuma. Semua maklumat, terkandung dalam semakan semasa, diperolehi dari sumber umum, diakui sebagai tidak tepat sepenuhnya. Oleh yang demikian tidak dijamin, maklumat yang dipaparkan adalah tepat dan lengkap sepenuhnya. Ulasan kemudian tidak dikemaskini. Segala maklumat pada setiap ulasan, seperti ramalan, petunjuk, carta dan seumpama dengannya, hanya disertakan bagi tujuaan rujukan, dan bukan sebagai nasihat kewangan atau cadangan. Kesemua teks dan sebahagian darinya, dan termasuk juga carta, sesama sekali tidak boleh digunakan sebagai cadangan untuk membuat sebarang transaksi untuk sebarang saham. Syarikat IFC Markets dan pekerjanya tidak akan bertanggungjawab di bawah mana-mana keadaan untuk segala tindakan yang diambil oleh sesiapa selepas atau semasa ulasan.