fbPemindahan dalaman antara akaun | IFCM Malaysia

Pemindahan dalaman antara akaun

Di dalam Papan Pemuka anda, anda boleh melakukan pemindahan dalaman antara akaun langsung anda. Anda boleh mengakses dialog pemindahan dalaman dengan cara berikut:

  • Di bahagian "Wang saya", klik pada butang "Pemindahan dalaman".
  • Dalam senarai "Akaun langsung" cari akaun yang diperlukan, kemudian klik ikon "elipsis" dan pilih pilihan "Pemindahan dalaman".

Pada halaman dialog "Pemindahan dalaman", anda perlu memilih akaun dari mana transfer dilakukan, dan kemudian akaun ke mana transfer dilakukan, serta jumlah transfer (tidak boleh melebihi jumlah total yang tersedia dana dalam akaun pertama). Klik "Withdraw" untuk menghasilkan permintaan transfer.

Pejabat belakang Syarikat akan melakukan pertukaran semasa waktu kerjanya (biasanya dalam 10-15 minit). Dana ditukar semasa dipindahkan antara akaun dengan mata wang baki yang berbeza (kecuali untuk akaun dengan mata wang baki uBTC yang tidak dilakukan pemindahan). Tiada bayaran pemindahan dalaman dikenakan.

Anda boleh menjejaki status permintaan anda di halaman "Sejarah Transaksi" dalam jadual "Pengeluaran". Anda boleh membatalkan permintaan sementara statusnya "Aktif".


Keadaan perdagangan terbaik dan perkhidmatan tahap tinggi untuk pelanggan kami

Kami bersedia membantu anda 24 jam sehari.