Panduan Ringkas untuk Membuat dan Mendagangkan PCI


Alatan Komposi Peribadi(PCI), yang dicipta melalui Kaedah GeWorko, dirialisasikan pada platfrom penganalisis dagangan NetTradeX PC dan dianggap sebagai alat yang cekap untuk menganalisis pasaran, menguruskan dana bersama dan pelaburan dan pedagang.
Bahagian ini akan membantu anda memahami bagaimana untuk membuat dan memulakan operasi dengan PCI di platform NetTradeX PC.
Dengan mempelajari Kaedah GeWorko dan teknologi membuat PCI, anda akan meningkatkan keputusan dagangan anda secara tidak langsung ke tahap yang baru.

Untuk membuat PCI dengan Kaedah GeWorko, tekan butang tetikus kanan pada tetingkap "Sebutan Pasaran" dan pilih "Cipta PCI GeWorko" daripada menu yang terkeluar.

Melalui platform analisis dagangan NetTradeX anda boleh dapati sejarah harga mendalam untuk semua alatan komposit peribadi, yang dikemas kini dalam mod masa sebenar. Sejarah harga boleh dipaparkan dalam pelbagai bentuk carta (bar, candlesticks dan garisan) serta pelbagai rangka masa. Untuk membuka carta sejarah harga PCI anda perlu:

Untuk menambah PCI ke senarai alatan yang digunakan anda boleh membuka menu konteks di tetingkap "Sebutan pasaran" atau menekan pada "Dagangan -> Tambah alatan..." di bar menu.

Melalui modul pembuatan PCI anda bukan sahaja boleh membuat alatan baru dan membuka carta untuk membuat analisis teknikal penuh, namun anda turut boleh mendagangkan PCI, yang anda ciptakan sendiri.

Mula berdagang dengan IFC Markets BUKA AKAUN MAKLUMAT LANJUT
Hubungi