pertukaran mata wang EUR USD


Dengan penafsir mata wang mudah ini anda boleh menukar Euro kepada Dolar AS pada waktu sebenar. Kalkulator berikut membolehkan penafsiran dengan kadar pertukaran asing yang sentiasa dikemas kini dan dari sumber pasaran interbank.

Penukar Mata Wang: 1 EUR USD


Dapatkan widget penafsir mata wang laman web percuma untuk Menajana Komisi
Ingin menjana pendapatan di Pertukaran Asing?

Berlatih Dagangan Anda Dahulu

Mata wang untuk ditafsir


EUR - Euro

Euro (EUR, mata wang tunggal) – mata wang kedua yang didagangkan di dunia mengikut isi padu. Penerbit - Bank Pusat Eropah (ECB).

USD - Dolar

Dolar Amerika Syarikat (USD, Grinbak, Tank) – mata wang dunia yang paling didagangkan. Penerbit - Rizab persekutuan AS (FED).

Syarat dagangan EUR USD

Kadar Pertukaran EUR USD

Status: Tutup Dagangan
Perubahan:
Tutupan terdahulu
---
Harga dibuka
---
Hari ini, maksimum
---
Hari ini, minimum
---
Perubahan harian
---

Euro Kadar Pertukaran Hari ini

= 1 EUR =


Mula berdagang bersama IFC Markets

Carta Online EURUSD

Waktu server CETWaktu server CET
Loading
 Menggunakan carta mata wang Online di laman web andaApakah ramalan anda untuk pasangan ini ? Hasilkan Keuntungan dengan melakukan Ramalan yang Benar

Analisis teknikal

Analisis Teknikal adalah kaedah analisis dan penilaian dinamik pasaran berdasarkan pada sejarah harga. Tujuan utamanya adalah untuk meramal dinamik harga pasaran alatan kewangan tertentu di masa hadapan menggunakan alat analisis teknikal. Para Penganalisis teknikal menggunakan kaedah analisis pasaran ini untuk meramal harga pelbagai mata wang dan pasangan mata wang. Kaedah analisis ini membolehkan Anda untuk untuk membuat keputusan pelaburan yang tepat dan dagang yang menguntungkan di pasaran kewangan.
Lihat analisis teknikal dinamik harga terbaru EURUSD: EURUSD.Pasaran Kewangan Hari ini