Syarat dagangan tambahan • Kalendar Pendapatan

  Kalendar Pendapatan


  Semua syarikat yang tersenarai di bursa saham (sekali setiap suku, enam bulan atau setahun) harus membekalkan laporan umum mengenari kewangan dan aktiviti industri mereka.


 • Tarikh Dividen Saham

  Tarikh Dividen Saham


  Saham mewakili perkongsiaan hak dan pendapatan syarikat yang mengeluarkannya. Contracts for Difference (CFD) Saham merupakan alatan yang membolehkan pelabur untuk mendapatkan keuntungan pada perubahan sebutan saham kecairan tanpa pemilikan. Bagi mereka yang memegang kedudukan di Ekuiti CFD akan diberikan atau dikenanakan dividen pindaan bersamaan dengan dividen yang diumumkan.


 • Perubahan pada Margin saham

  Perubahan pada Margin saham


  Oleh kerana penantian peristiwa syarikat untuk beberapa syarikat umum, minimum keperluan margin dinaikan daripada 2.5% kepada 20% ( maksimum leveragee menurun daripada 1:40 kepada 1:5) untuk CFD pada saham berikut.


 • Komisi untuk CFD Saham

  Komisi untuk CFD Saham


  Ketika membuka dan menutup kedudukan dagangan, dikenakan komisi daripada akaun. Saiz komisi untuk saham Amerika ('#S-...') adalah $0.02 setiap 1 saham. Untuk saham lain komisi bermula dari 0.1% isi padu kedudukan.


Anda mungkin berminat

Buka akaun Demo - daftar akaun di IFC Markets; Tiada nilai tetap untuk deposit pertama.

Muat tutun platform dagangan - Pasang terminal terungul NetTradeX dan dapatkan kelebihan berdagang pada alatan tanpa had.

Syarat dagangan - ketahui lebih lanjut mengnai Spread, komisi dan Swap.

Mula berdagang dengan IFC Markets BUKA AKAUN MAKLUMAT LANJUT
Hubungi