Syarat Operasi SWAP | Kadar faedah Pasaran Antara Bank | SWAP Rates | Peralihan Forex (Rollover) | IFCM Malaysia
Broker CFD Dalam Talian IFC Markets

Syarat SWAP

Ketika peralihan kedudukan pada tarikh baru валютирования (peralihan kedudukan «hari esok») berlaku operasi Swap, hasil dari itu pada akaun pelanggan dikenakan dan ditambah sejumlah dana, berdasarkan dari peratus perbezaan kadar faedah antara dua mata wang transaksi, dari pergerakkan transaksi dan isi padunya.

Maklumat lanjut mengenai operasi Swap

Syarikat IFC Markets menawarkan semua pelanggannya syarat Swap yang terbaik dalam pasaran, yang memastikan keselesaan pengekalan kedudukan terbuka pada lanjutan tempoh masa:

  • Swap berdasarkan kadar faedah antara bank.

Swap bagi pasangan Mata wang

Di IFC Markets mekanisme peralihan kedudukan beroperasi atas dasar semalaman pasaran antara bank, dimana bank meminjamkan dana berserta syarat semalaman, oleh yang demikian, ia berdasarkan syarat yang terbaik bagi pelanggan. Purata kadar faedah ini dikira setiap hari oleh persatuan perbankan dan boleh diakses melalui Agensi berita.

Swap bagi Logam Berharga

Syarikat IFC Markets menawarkan syarat unik bagi operasi Swap bukan hanya bagi pasangan mata wang, namun kumpulan alatan lain, kecuali Logam.

Swap bagi CFD pada indeks

Syarikat IFC Markets menawarkan syarat yang berpatutan pada operasi Swap bukan hanya pada pasangan mata wang, namun bagi kumpulan alatan lain, termasuk CFD pada indeks.

Swap bagi CFD pada Saham

Swap (Long/Short) - pembayaran pemindahan kedudukan pada tarikh baru (pada esok).

Swap bagi CFD pada Komoditi

Sayrikat IFC Markets menyediakan syarat yang unik pada operasi Swap bukan hanya bagi pasangan mata wang, namun bagi kumpulan alatan lain, merangkumi CFD pada Komoditi. Bagi kumpulan alatan berikut tiada kadar faedah pinjaman aset bukan mata wang.

Swap bagi alatan Emas

Bagi «pasangan emas» unik (XAUXAG, XAUOIL, XAUSnP) dikenakan kadar faedah berpatutan bagi pinjaman aset berikut.

Swap bagi alatan komposit Peribadi PCI

Alatan komposit Peribadi terdiri dari aset untuk pembelian dan aset untuk penjualan, setiap komponen (aset) pedagang menyediakan pemberat pada struktur alatan keseluruhan. Bagi penciptaan PCI tersedia beratus aset berlainan kelas (mata wang, logam berharga, CFD pada indeks, pada komoditi, pada saham).

Bersedia untuk memulakan dagangan?

Pengguna korporat klik di sini
Individual
Hanya abjad latin
Close support
Call to Skype Call to messenger Call to telegram Call to WhatsApp Call Back