Laman web ini dikendalikan oleh IFCMARKETS. CORP. (BVI FSC)
 

Sebutan Pasaran Semasa - Widget Kadar Pertukaran Semasa


Penerangan

Pada era globalisasi ini, berdagang di pasaran kewangan telah menjadi kaedah terbaik dan menarik membuat pendapatan. Setiap hari bilangan mereka, yang membuat keputusan untuk memasuki dunia pasaran kewangan dan mula berdagang, meningkat bak cendawan tumbuh selepas hujan. Namun, berdagang di pasaran kewangan tidak mudah, seperti yang dilihat dan ia memerlukan usaha serta pengetahuan. Untuk menjadi pedagang atau pelabur yang berjaya, terdapat beberapa faktor utama perlu dititik beratkan sebelum memasuki mana-mana pasaran kewangan. Salah satu faktor berikut merupakan kebolehan mengikut sebutan pasaran semas pada masa berikut.


IFC Markets menawarkan secara percuma Kadar Penukaran Semasa Widget. Dengan meletakkan Widget di laman web, blog atau halaman social network, anda membolehkan pengunjung laman web anda sentiasa dikemaskini Kadar Pertukaran Semas pasaran kewangan, 24 jam sehari. Apabila menggunakan Widget Kadar Pertukaran Semasa, anda boleh menambah atau memadam mana-mana alatan dagangan dan memilih bahasa widget. Oleh yang demikian, pengunjung anda berkebolehan memantau sebutan semasa pasaran pada waktu sebenar, terutamanya:


Anda boleh menambah atau membuang alatan dagangan dan memilih bahasa widget.


Ketika penetapan, anda boleh mengubah suai gaya widget berikut mengikut kesesuaian laman web anda.


Provided by IFC Markets
 


Bagaimana untuk menetapkan Widget Sebutan Semasa Saham

  1. Sila tekan butang “Papar/Sembunyi Alatan”
    dan sila pilih alatan yang anda ingin paparkan
  2. Sila pilih bahas untuk widget anda
  3. Sila tekan butang "Dapatkan kod" dan salin kod berikut
  4. Sertakan kod berikut di laman web anda
    (dimana anda ingin paparkan widget berikut)
Perhatian
Di dalam kod berikut terdapat rel="nofollow" tag di bahagian bawah kod. Jika anda ingin memberi penghargaan kepada kami, sebagai pengedit laman web anda, sila padam tag beikut: rel="nofollow". Dengan memadam rel=”nofollow” tag berikut, anda membantu kami mengekalkan widget berikut PERCUMA. Terima Kasih!
Buat Widget sendiri
Papar/Sembunyi Alatan
Sila pilih bahasa
Sila pilih bahasa Widgets
Salin kod ke laman web anda.