Model pelaksanaan pesanan di IFC Markets

Pedagang yang dihormati!

Pelaksanaan dagangan terbaik bagi memenuhi tugas broker, yang melaksanakan pesanan bagi pihak pelanggannya, ia harus memastikan pelaksanaan terbaik bagi kesemua pesanan pelanggan mereka. Kami di IFC Markets mengambil kira pekara ini secara serius, bagi menyediakan yang terbaik untuk:

 • Pelaksanaan pesanan – Serta merta
 • Harga – Spread kecil dan tetap
 • Saiz – Isi padu dagangan yang bebas

1. Skema hibrid pelaksanaan pesanan pelanggan

Sebutan, yang ditawarkan oleh syarikat kepada pelanggan melalui terminal dagangan, dibentuk secara automatik dari sebutan terbaik Pembekal tahap kecairan kami. Sebutan terbaik merangkumi, spread yang kecil dan tetap. Pelanggan menghantar pesanan mereka berdasarkan sebutan berikut.

Syarikat IFC Markets melaksanakan proses dagangan berdasarkan skema hibrid, yang selaras dengan isi padu pesanan.

а) Isi padu kecil pelaksanaan pesanan $1 juta

Pesanan dilaksanakan serta merta pada sebutan terminal dagangan syarikat, dan kemudian dijumlahkan menjadi nilai lebih besar dan setelah itu di hedge melalui pembekal kecairan kami. Pelanggan tidak akan megalami penanguhan dan kami mengambil risiko sebutan semula dari pembekal tahap kecairan, hasil daripada kemungkinan penanguhan ketika menjumlahkan pesanan pelanggan. Tambahan pula, majoriti pesanan kecil dari pelanggan bertentangan arah dan dibersihkan. Hanya sebahagian kecil dari pesanan berikut di kekalkan kepada pesanan yang besar dan melalui proses Hedging,dimana meningkatkan kebolehpercayaan skim kami.

 • Pelanggan
 • Sebutan

  Pengagregatan sebutan

  Sebutan

  Pesanan

  Penjumlahan isi padu

  Pesanan
  (Hedge)

 • Pembekal tahap kecairan

b) Isi padu purata pelaksanaan pesanan $1 juta, tidak melebihi $10 juta

Pesanan berikut dilaksanakan serta merta pada sebutan terminal dagangan syarikat dan secara automatik melalui proses Hedge serta merta dari pembekal tahap kecairan. STP(terus melalui pemprosesan) model pelaksanaan terus.

Tiada penanguhan. Kami menangung risiko kemungkinan perubahan sebutan dari pembekal tahap kecairan.

 • Pelanggan
 • Sebutan

  Pengagregatan sebutan

  Sebutan

  Pesanan

  Pesanan
  (hedge)

 • Pembekal tahap kecairan

2. Spread tetap dan mengambang

Syarikat kami menawarkan Spread tetap dan mengambang (bergantung kepada jenis akaun yang dipilih) bagi majoriti kumpulan alatan kewangan.

Spread tetap melindungi dari ke tidak stabilan berterusan - secara langsung, merupakan bonus kepada pelanggan kerana syarikat menangung risiko ketidak stabilan. Syarikat menawarkan pelanggan untuk berdagang Spread tetap,dan bukan secara langsung menghantar pesanan ke pasaran - bagi isi padu kecil dan purata kami melaksanakan pelaksanaan dagangan dahulu dan kemudian memindahkan secara automatik ke pasaran pembekal tahap kecairan kami (skema berikut beroperasi selaras dengan piawaian dan lesen kami).

Ketika Scalping pada sebutan berikut pelanggan berkebolehan menganalisa strategi dagangan degan tepat.
Spread mengambang selalunya pada waktu sesi dagangan lebih kecil, berbanding spread tetap, ini bermanfaat untuk dagangan aktif dalam tempoh sehari.

3. Sisihan dan sebut harga semula

Bagi pesanan isi padu kecil dan purata (tawaran kepada pelanggan, sebutan harga baru) hampir tidak berlaku, oleh kerana tidak perlu menungu jawapan dari pembekal tahap kecairan - pesanan berikut dilaksanakan oleh syarikat kami secara terus. Sebutan harga semula berkemungkinan berlaku apabila terdapat berita penting atau sambungan internet yang lemah, dimana harga berubah ketika pesanan pelanggan dihantar ke server syarikat.

Pelanggan boleh menetapkan dahulu sisihan, ketika menetapkan pesanan di terminal syarikat. Jika sebutan telah berubah namun kekal dalam jarak sisihan yang ditetapkan, pesanan akan dilaksanakan terus pada harga baru tanpa sebutan semula harga.

Bagi isi padu pesanan besar (melebihi $10 juta) sebutan semula harga berlaku disebabkan oleh berita atau tempoh kurang tahap kecairan dari pembekal tahap kecairan, dimana pesanan dilaksanakan secara terus.

4. Pelaksanaan pasaran, Stop dan Limit pesanan, Dagangan berita

Pesanan pasaran bagi isi padu purata dilaksanakan terus pada harga yang dilihat oleh pelanggan di terminal dagangannya. Pesanan isi padu besar yang melebihi $10 juta dihantar terus ke pembekal tahap kecairan.

Limit pesanan dilaksanakan pada harga yang ditetapkan oleh pelanggan atau pada harga lebih baik (ketika berlaku jurang memihak kepada pelanggan).

Stop pesanan dilaksanakan pada harga yang ditetapkan oleh pelanggan, dan jika berlaku jurang harga (jurang) pesanan dilaksanakan pada harga pertama (tick) selepas jurang.

Pelanggan berhak menggunakan mana-mana strategi dagangan termsuk scalping dan dagangan berita. Ketika berita dan berlaku peristiwa penting ketidak stabilan dan jurang berkemungkinan berlaku. Dalam situasi berikut pesanan dilaksanakan pada harga pertama selepas jurang.Tick pertama ketika berita dikeluarkan,harus disokong oleh Tick kedua. Pada keadaan ini penanguhan berkemungkinan berlaku oleh kerana, pasaran perlu bertenang dan menyediakan sebutan pertama lepas jurang.

Mula berdagang bersama IFC Markets

Kami bersedia membantu anda menjawab semua soalan, 24 jam.